Ohjelmistoja, joilla rakennetaan tulevaisuutta

Laadukas rakennus on monen ammattilaisen vuosia kestäneen yhteistyön lopputulos. Yhteisesti käytettävien tiedonhallintaratkaisujen lisäksi rakennuksen tilaaja, suunnittelija ja urakoitsija tarvitsevat erilaisia ohjelmistoja suunnittelun ja rakentamisen aikana. Ohjelmistotoimittajalta vaaditaan monipuolista kokemusta, jotta sen asiantuntijat tunnistavat eri toimijoiden tarpeet, ja osaavat neuvoa, mikä ohjelmisto kullekin parhaiten sopii.

Buildpoint on yritys, jonka työntekijöillä on vankka asiantuntemus rakentamisen eri vaiheista. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista konsultointia, tarpeeseen sopivat ohjelmistot, laadukasta koulutusta sekä ammattitaitoista tukipalvelua. Kaiken tekemisemme tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäminen ja auttaa asiakkaitamme menestymään.

Historia

Point Group -konsernin juuret ulottuvat aina vuoteen 1989. Silloin aloitti toimintansa nykyään Civilpoint Oy -nimellä toimiva ohjelmistotalo, joka palvelee rakennus- ja yhdyskuntatekniikan toimijoita.

Syyskuussa 2018 perustimme uudet yritykset Buildpoint Oy ja Assetpoint Oy. Samalla syntyi Point Group -konserni palvelemaan infra- ja talonrakennusalan suunnittelua, rakentamista ja omaisuudenhallintaa. Yhdessä tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan. 

Helmikuussa 2020 Arkance osti Point Groupin osakekannan, ja siirryimme osaksi Arkance Systemsiä. 

Toimimme kaikissa Point Group -yhtiöissä asiakaslupaustemme mukaisesti:

Palvelumme on aina yksilöllistä, ystävällistä ja jämäkkää

Edustamamme tuotteet ovat maailman huippua

Huolehdimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme tuottavuuden paranemisesta

Buildpoint on osa Point Group -konsernia

Buildpoint on osa Point Group -konsernia, johon kuuluvat myös infra-alan ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita tarjoava Civilpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy.

Ota yhteyttä

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

teemu.nivell@buildpoint.fi

0400 925 660

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme