Ohjelmistoja, joilla rakennetaan tulevaisuutta

Laadukas rakennus on monen ammattilaisen vuosia kestäneen yhteistyön lopputulos. Yhteisesti käytettävien tiedonhallintaratkaisujen lisäksi rakennuksen tilaaja, suunnittelija ja urakoitsija tarvitsevat erilaisia ohjelmistoja suunnittelun ja rakentamisen aikana. Ohjelmistotoimittajalta vaaditaan monipuolista kokemusta, jotta sen asiantuntijat tunnistavat eri toimijoiden tarpeet, ja osaavat neuvoa, mikä ohjelmisto kullekin parhaiten sopii.

Meidän työntekijöillämme on vankka asiantuntemus rakentamisen eri vaiheista. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista konsultointia, tarpeeseen sopivat ohjelmistot, laadukasta koulutusta sekä ammattitaitoista tukipalvelua. Kaiken tekemisemme tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäminen ja auttaa asiakkaitamme menestymään.

Historia

Konsernin juuret Suomessa ulottuvat aina vuoteen 1989. Silloin aloitti toimintansa nykyään Civilpoint Oy -nimellä toimiva ohjelmistotalo, joka palvelee rakennus- ja yhdyskuntatekniikan toimijoita.

Syyskuussa 2018 perustimme uudet yritykset Buildpoint Oy ja Assetpoint Oy. Samalla syntyi Point Group -konserni palvelemaan infra- ja talonrakennusalan suunnittelua, rakentamista ja omaisuudenhallintaa. Yhdessä tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan.

Helmikuussa 2020 Arkance osti Point Groupin osakekannan, ja Point Group on nyt Arkance Systems Suomessa.

Toimimme aina asiakaslupaustemme mukaisesti:

Palvelumme on aina yksilöllistä, ystävällistä ja jämäkkää

Edustamamme tuotteet ovat maailman huippua

Huolehdimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme tuottavuuden paranemisesta

Olemme osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa Buildpointin lisäksi myös infra-alan ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita tarjoava Civilpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy.

Ota yhteyttä

Kirsi Palmroos

Kirsi Palmroos

Toimitusjohtaja

kirsi.palmroos@pointgroup.fi

040 518 4055

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme