Urakointi+

Urakointi+ on urakointialalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa yrityksille täysin integroidun kokonaisratkaisun.

Järjestelmän avulla automatisoit monet manuaaliset tehtävät ja vapautat henkilöstön tuottavaan työhön. Arki sujuu helpommin kun työntekijät kirjaavat työnsä mobiilissa, mikä mahdollistaa töiden seurannan reaaliajassa sekä laskuttamisen nappia painamalla. Työntekijät voivat myös lisätä kuvia tehdystä työstä ja kuitata hyväksyttävät työt sähköisellä allekirjoituksella kohteessa. Asentajien tunnit kulkeutuvat suoraan laskutukseen ja palkanlaskentaan, joka on suunniteltu täyttämään suomalaiset TES-vaatimukset.

Järjestelmän avulla kontrolloit helposti projektia sen eri vaiheissa, tieto liikkuu liidistä eteenpäin ja voit tehdä tarjoukset helposti esitäytettyjen tietojen perusteella. Järjestelmä luo ostotilaukset tarjouksen pohjalta, ja tilaus lähtee toimittajalle täysin sähköisenä. Laskenta on myös mahdollista tehdä jopa litterakohtaisesti. Kaikki projektiin liittyvät dokumentit tallentuvat automaattisesti järjestelmään, jotta ne ovat helposti saatavilla ja tarkasteltavissa.

Urakointi+ yhdistää myynnin, työmaan, työnjohdon, kenttätyön, taloushallinnon ja raportoinnin samassa järjestelmässä. Tietoja ei tarvitse kirjata useaan eri järjestelmään, vaan kaikki tarvittava löytyy yhdestä paikasta. Urakointiplussan avulla hoidat resursoinnin helpolla visuaalisella käyttöliittymällä, joka havainnoi työmäärän ja resurssitarpeet helposti. Järjestelmä on myös hyvin skaalautuva, ja uusia käyttäjiä on helppo lisätä tarpeen tullen.

Ota yhteyttä

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

teemu.nivell@buildpoint.fi

0400 925 660

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme