Solibri

Solibri Office on ohjelmistotyökalu, joka analysoi tietomallien oikeellisuutta, laatua ja turvallisuutta. Solibri Office tekee laadunvarmistus- ja tarkastusprosessin helpoksi: Se käy läpi koko tietomallin ja tuo esiin mahdolliset virheet ja puutteet suunnitelmissa. Ohjelmisto tuo ongelmatilanteissa esiin ristiriitaiset komponentit ja varmistaa että malli noudattaa rakennusmääräyksiä ja yritysten omia laatujärjestelmiä. Solibri Office mahdollistaa myös tietomallin sääntöpohjaisen tarkastelun ja rakennusosien määrälaskennan.

Solibri Site on kehitetty työmaan johtoa ja vastuuhenkilöitä varten, jotka tarvitsevat esimerkiksi luokittelu ja määrälaskentatyökaluja. Solibri Site mahdollistaa ketterän tiedonjakamisen molempiin suuntiin toimiston ja työmaan välillä. Solibri Siten avulla vapautat aikaa perinteisestä kynä-paperi määrälaskennasta ja kommunikoit kätevästi suunnittelijoiden ja muiden osapuolten kanssa tietomallin kautta.

Solibri Anywhere on ilmaisversio, joka kehitetty kaikille joiden ei tarvitse analysoida mallia, vaan joille riittää että he voivat katsella ja liikkua mallissa. Projekteissa on yleensä useita eri osapuolia, eivätkä kaikki tarvitse useita työkaluja mallin analysoimista varten. Solibri Anywheren avulla esimerkiksi aliurakoitsijat voivat kuitenkin tarkastella mallia ja tehdä mittauksia. Ilmaisversion ominaisuuksiin kuuluu myös mallin kommentointi ja esitysten tekeminen.

Buildpoint on Solibrin koulutuskumppani Suomessa. Tutustu Solibri -koulutuksiimme!

Ota yhteyttä

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

teemu.nivell@buildpoint.fi

0400 925 660

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme