M-Files

M-Files tarjoaa älykkään ratkaisun tiedon ja dokumenttien hallintaan. 

Dokumenttien etsiminen ja hyödyntäminen perustuu niiden sisältöön, ei sijaintiin. Tiedot näytetään automaattisesti oikeassa kontekstissa, riippumatta alkuperäisestä järjestelmästä. Ohjelmisto tallentaa yhden, aina ajan tasalla olevan version jokaisesta organisaation dokumentista. AutoCAD-piirrosten, rakennussuunnitelmien, ehdotusten, tarjousten ja muun löytäminen on vaivatonta.

Työnkulut, kuten suunnitelmien, spesifikaatioiden, ehdotusten ja piirrosten hyväksynnät, on helppo automatisoida. Tietojen tarkastaminen, hyväksyntä, tallentaminen ja jakaminen onnistuu millä tahansa laitteella.

Hyödyt rakennusalalle:

 • Automatisoi prosessit. M-Files automatisoi arkkitehtuuriin, suunnitteluun ja rakennukseen liittyvät työnkulut, kuten suunnitelmien, spesifikaatioiden, ehdotusten ja piirrosten hyväksynnät. 
 • Löydä tarvitsemasi tieto hetkessä. M-Files järjestää sisällön sen perusteella, mitä se on, jotta sinun ei tarvitse muistaa, minne mikäkin asia on tallennettu tai mikä versio on oikea.
 • Käsittele tietoa mistä tahansa laitteesta. Tarkasta ja hyväksy ehdotuksia, tarkastele piirroksia ja tallenna projektiin liittyvät dokumentit mobiililaitteellasi. M-Filesin mobiilisovellukset ovat saatavissa iPhonelle, iPadille ja Androidille.
 • Jakaminen ja yhteistyö. Dokumenttien jakaminen M-Filesissa sujuu muutamalla klikkauksella.

Ota yhteyttä

Lassi Hörkkö

Lassi Hörkkö

Ohjelmistoasiantuntija

lassi.horkko@assetpoint.fi

  Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  ×

  Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

  Tilaa uutiskirjeemme