Bluebeam Revu

Bluebeam Revu vie PDF-tiedostojen kanssa työskentelyn uudelle tasolle!

Bluebeam Revu on ratkaisu, jolla luot, muokkaat, lasket sekä teet merkintöjä PDF-piirustuksiin. Ohjelmiston avulla voit lisätä PDF-tiedostoon tekstiä, symboleita, muotoja ja mittauksia riippuen tarpeestasi.

Helppokäyttöinen Bluebeam soveltuu esimerkiksi määrälaskentaan, aluesuunnitteluun sekä suunnitelmien vertailuun ja kommentointiin. Määrälaskenta on nopea tehdä Revun mittaustyökaluilla sekä symbolihaulla, joka automatisoi piirustuksessa esiintyvien symbolien kuten kaivojen, vesialtaiden ja sähkölaitteiden laskennan. Käyttämällä Bluebeamin Revua voit vähentää määrälaskentaan ja tarjouksien tekemiseen käytettävää aikaa huomattavasti.

Buildpointin valmiin symbolikirjaston ja Bluebeam Revun piirustustyökalujen avulla voit myös nopeasti luoda työmaan aluesuunnitelmia muutamilla klikkauksilla. Työmaan turvallisuus ja logistiikka ovat tärkeitä osia työn onnistumisessa. Bluebeam Revu ohjelmistolla pystyt helposti muokkaamaan suunnitelmaa työmaan eri vaiheiden ja muutoksien mukaan.

Lisäksi voit käyttää ohjelmistoa suunnitelmien vertailuun, jolloin huomaat helposti suunnittelijoiden tekemät muutokset eikä lisä- ja muutostöiden laskemiseen mene ylimääräistä aikaa. Voit antaa Bluebeamin tehdä kahden suunnitelman välisen vertailun, tai voit käyttää ohjelmistoa virtuaalisena piirtopöytänä ja asettaa useita piirustuksia päällekkäin ja tarkkailla niiden yhteensopivuutta.

Voit käyttää Bluebeam Revua myös PDF-tiedostojen luomiseen ja piirtämiseen, sekä olemassa olevien piirustusten yhdistämiseen, sivujen irrottamiseen ja kiertämiseen.

LATAA ILMAINEN 30 PÄIVÄN KOKEILUVERSIO


9 syytä ottaa Bluebeam käyttöön:

  1. Muokattava käyttöliittymä ja aloituspohjat
  2. Kommentoi ja korosta PDF-tiedostoja
  3. Määrälaskentaa parilla klikkauksella
  4. Kattava symbolikirjasto aluesuunnittelun tueksi
  5. Hae karttapalvelusta kuvia piirustuksen pohjaksi
  6. Merkinnät talteen merkintäluetteloon
  7. Vertaile asiakirjoja helposti
  8. Muokkaa kaikenlaisia PDF-tiedostoja
  9. Tuemme ja koulutamme Bluebeam-käyttäjiä

Lue lisää blogista

Tutustu Bluebeamin ominaisuuksiin opetusvideoilla

Katso myös

Ota yhteyttä

Vincent Wiik

Vincent Wiik

Asiakaspäällikkö

vincent.wiik@buildpoint.fi

040 024 9698

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme