AssetPoint Online

AssetPoint Online -tuotteet tarjoavat älykkään ratkaisun tiedon, dokumenttien ja omaisuuden hallintaan:

 • Löydä tieto sisällön perusteella
 • Tietoon ja informaation liittyvien prosessien hallinta
 • Elinkaarimallin mukainen tiedonhallinta

Rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntyy paljon yksityiskohtaista tietoa, jolla on merkittävää lisäarvoa kohteen omistajalle ja ylläpitäjälle. AssetPoint Onlinen avulla tietoa ei suljeta siiloon vaan se on saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan.

Tuotteet hyödyntävät M-Files-teknologiaa. M-Filesin järjestelmä on rakennettu kolmen pilarin varaan: se perustuu metatietojen käyttöön, on älykäs eikä ole riippuvainen yksittäisistä tietovarastoista tai järjestelmistä. Tämän vuoksi tietojen etsiminen ja hyödyntäminen perustuu niiden sisältöön, ei sijaintiin.

Valitse tiedonhallintaratkaisu tarpeesi mukaan:

Basic

AssetPoint Online Basic on tiedonhallinnan elinkaareen liittyvä lisäarvopalvelu. M-Files-ohjelmistomme toimitus ja käyttöönotto on tarkoitettu rakennetun ympäristön toimijoille. AssetPoint Online Basic on integroitu Trimble Connectin kanssa. Tämän lisäksi pystymme tarjoamaan M-Files ohjelmistoon tehtyjä integraatioita, esimerkkinä Office integraatio.

AssetPoint Online Basic sopii organisaatioille, joille tiedon omistaminen, yhteiskäyttö ja hallittu jakaminen asiakkaille ja partnereille on tärkeää. Kokonaispalvelumme avulla Basic on helppo ottaa käyttöön myös projektille tai hankkeelle. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan palvelinympäristön.

Palvelua on mahdollista laajentaa siirtymällä joko Pro tai Enterpise – tason toiminnallisuuteen. Luonnollisesti tällöin kaikki tiedot siirtyvät käyttöön otettavaan uuteen palveluun.

Pro

AssetPoint Online Pro laajentaa Basic-tasoa tuomalla räätälöidyn selainpohjaisen dokumenttien hallinta-, jako- ja käyttöportaalin yhdistämään ja helpottamaan digitaalista tiedonvaihtoa eri toimijoiden kesken.

AssetPoint Online Pro sopii organisaatioille, joille tiedon jakaminen ja kerääminen ulkopuolisilta organisaatioilta on keskeinen osa omaisuuden- ja tiedonhallintaa.

Enterprise

AssetPoint Online Enterprise on oikea valinta rakennushankkeen täydelliselle elinkaarihallinnalle suunnittelusta ja rakentamisesta ylläpitoon. Kaikki toiminnallisuus on integroituna helppokäyttöiseen selainkäyttöliittymään.

Enterprise tarjoaa toimintamallin, kun jo rakennuskohteen toteutuksen aikana valmistaudutaan kohteen huoltoon ja ylläpitoon. Näin huoltotoiminta voi käynnistyä välittömästi hankkeen valmistuessa.

Palvelu sisältää laajan kirjon erilaisia ominaisuuksia: dokumenttien jaon ja yhteiskäytön, kohdehallinnan sekä suunnitelmien, urakoiden ja urakoitsijadokumenttien hallinnan. Lisäksi mukana on huoltokirjaintegrointi, tulostusintegrointi ja viranomaisdokumenttien hallinta.

Lue lisää Assetpointin sivuilla

Ota yhteyttä

Lassi Hörkkö

Lassi Hörkkö

Ohjelmistoasiantuntija

lassi.horkko@assetpoint.fi

  Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  ×

  Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

  Tilaa uutiskirjeemme