Navisworks

Työkalut projektien hallintaan ja koordinointiin

Navisworks-ohjelmistojen avulla tietomallit saadaan yhdistettyä yhdeksi kokonaisuudeksi. Yhdistetty malli palvelee kaikkia projektin osapuolia vähentää suunnittelun ja rakentamisen ongelmia. 

Autodesk Navisworks -tuoteperhe kattaa kolme eri tuotetta:

Navisworks Manage
Navisworks Managella voidaan yhdistää suunnitelmat ja rakentamiseen tarvittava tieto yhteen malliin, käyttäen erilaisia esitelmiä ja yhdistelmämallityökaluja. Palvelun avulla voidaan tehdä myös 4D- ja 5D-aikataulutusta. Navisworks Manage sisältää Navisworks Simulate -työkalujen lisäksi myös törmäystarkastelun.

Navisworks Simulate
Navisworks Simulate tarjoaa työkalut yhdistelmämallien kokonaisvaltaiseen tutkimiseen eri alojen ammattilaisille. Tämä tehostaa projektin ohjaamista, ja ohjelmasta saatua tieto voidaan hyödyntää laajasti päätöksenteossa. Navisworks Simulatella voidaan myös tehdä 4D-aikataulutusta. Navisworks Simulate soveltuu kaikkien projektiosapuolten käyttöön.

Navisworks Freedom
Navisworks Freedom on ilmainen NWD- ja DWF-tiedostojen katseluohjelma. Navisworks Freedomin avulla kaikki projektin sidosryhmät voivat tarkastella tietomallia, mikä parantaa kommunikointia ja yhteistyötä. Navisworks Freedomilla voi esimerkiksi liikkua mallissa sekä mitata sitä.

LATAA ILMAINEN KOKEILUVERSIO

Ota yhteyttä

Vincent Wiik

Vincent Wiik

Asiakaspäällikkö

vincent.wiik@buildpoint.fi

040 024 9698

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme