Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun projektin hallintaan aina suunnittelusta ylläpitoon. Se yhdistää projektin eri osapuolet ja tiedon saumattomasti läpi hankkeen elinkaaren. Kun kaikki rakentamisen aikainen tieto löytyy yhdestä paikasta, projektin aikaisempiin tietoihin voidaan palata ja ylläpito helpottuu. Autodesk Construction Cloudissa voit käsitellä kaikkia tiedostoja suoraan selaimessa.

Construction Cloud -ympäristöön kuuluu viisi tuotetta: Build, Collaborate, Collaborate Pro, Docs ja Takeoff.

Katso webinaaritallenne: Projektiyhteistyön tehostaminen Autodesk-pilvipalveluiden avulla


Autodesk Build

Autodeskin Build on rakennustyömaan johdon työkalu käytännön toteutukseen ja projektinhallintaan. Autodeskin Buildilla hallitset kaikkia suunnitteluun, laatuun ja turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä yhdessä paikassa. Jaat tietoa työmaalta suunnittelijoille ja muille sidosryhmille projektin keskitetyn kuvapankin avulla. Teet tietopyyntöjä hankkeen eri osapuolille ja seuraat hyväksyntäprosessien etenemistä.

Sheets-toiminnon avulla varmistat, että kaikilla osapuolilla on tarvittavat tiedostot käytössään. Lisäksi voit kommentoida tiedostoja ja suunnitelmia merkintätyökalujen avulla. Buildin avulla voit myös tarkastella 3D-rakennusmalleja puhelimellasi, samalla kun liikut työmaalla.

Buildilla määrittelet myös hankkeen tarpeiden mukaiset laatu- ja turvallisuuslomakkeet, ja varmistat että kaikki vaadittava työmaan tieto tulee kerättyä. Voit täyttää tarkistuslistat puhelimella työmaakierroksen aikana ja liittää havaintoihin tarvittavat lisätiedot, kuten kuvat tai muistiinpanot. Cost-ominaisuuden avulla pidät kirjaa hankkeen lisä- ja muutostöistä, ja seuraat miten ne vaikuttavat hankkeen budjettiin.

Autodesk BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate -palvelu tekee tietomallien törmäystarkastelun puolestasi, ja voit helposti luoda havaintoja ja tehtäviä törmäystarkastelun tuloksista. Törmäystarkastelun lisäksi voit itse tarkastella suunnitelmia ja liikkua tietomalleissa selaimella.

Autodesk BIM Collaborate Pro

Autodesk BIM Collaborate Pro korvaa aikaisemman BIM 360 Design -palvelun. Palvelu yhdistää Revit-, Civil 3D- ja AutoCAD Plant 3D -käyttäjät, tiedostot ja prosessit saumattomasti. BIM Collaborate Pro mahdollistaa pilvipohjaisen yhteistyöskentelyn tietomallissa eri suunnittelijoiden välillä. Suunnittelijat voivat työskennellä samassa Revit-mallissa reaaliajassa, mikä parantaa yhteistyötä ja helpottaa hankkeen suunnittelun koordinointia.

Autodesk Docs

Autodesk Docs tulee AEC Collection -ohjelmistopaketin mukana. Autodesk Docs tarjoaa keskitetyn pilvipohjaisen ratkaisun tiedostojenhallintaan. Voit määrittää hankkeen eri osapuolille ja henkilöille oikeuksia tarpeiden ja tehtävien perusteella. Selainpohjaisella palvelulla käsittelet myös tietopyyntöjä tehokkaasti ja liität niihin tarvittavat dokumentit referensseiksi. Voit myös tarkastella projektiin liittyviä tehtäviä ja ratkaistavia ongelmia keskitetystä Issues-listasta.

Autodesk Docs sisältää tuen yli 50 eri tiedostomuodolle. Voit siis tarkastella erilaisia pohjapiirustuksia ja tietomalleja suoraan selaimessasi. Lisäksi voit tehdä tiedostoihin merkintöjä ja havaintoja ilman että sinun tarvitsee erikseen ladata tiedostoja tietokoneellesi ja tarkastella niitä erillisessä ohjelmistossa. Autodesk Docs tehostaa työskentelyä, kun kaikkia tiedostoja voi käsitellä samassa paikassa, ja tehtävät ja havainnot voidaan sähköpostikeskusteluiden sijasta ratkaista yhteisellä alustalla.

Autodesk Takeoff

Autodesk Takeoff on ratkaisu määrälaskentaan 2D- ja 3D-tiedostoista. Kun siirrät projektidokumentit pilveen, kaikilla tiimin jäsenillä on pääsy tarvittaviin tiedostoihin. 2D-tiedostoissa voit mitata erilaisia määriä sekä käyttää kaavoja tehostaaksesi määrälaskentaa entisestään. Määrälaskennan tekeminen 3D-tietomalleista säästää aikaa, kun useita 2D-dokumentteja ei tarvitse laskea erikseen. Voit tuoda Autodesk Takeoffiin esimerkiksi yrityksen oman tai Talo 2000-nimikkeistön laskennan pohjalle.

 

Katso myös

Ota yhteyttä

Vincent Wiik

Vincent Wiik

Ohjelmistoasiantuntija

vincent.wiik@buildpoint.fi

+358 40 024 9698

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme