Tekla Structures -kehityspalvelut rakennusalan toimijoille

Tarjoamme ohjelmistokehityspalveluita rakennusalan toimijoille Tekla Structures-, Trimble Connect- ja Autodesk-ympäristöihin. Meiltä löytyy rakentamisen ja ohjelmistot tuntevat asiantuntijat sekä alaan perehtyneet ohjelmistokehittäjät.

Tuoteosavalmistaja: Varmista tuotteiden löydettävyys Tekla Warehouse -sivustolla

Tuotamme sovelluksia valmistavalle teollisuudelle Tekla Structures -ympäristöön. Kun tuotetieto lisätään tietomalliin jo suunnitteluvaiheessa, tuotteet saavat näkyvyyttä koko rakennuksen elinkaaren ajan. Tuotetietoa voidaan viedä tietomalliin materiaali- ja ominaisuustietokantojen avulla sekä täydentävinä asennus- ja työohjeina Tekla Structures-piirustuksiin.

Tuoteosavalmistajille toteutamme 2D-tuotekirjastosta älykkäät Tekla Structures 3D-komponentit ja jaamme ne suunnittelijoiden käyttöön Tekla Warehouse -sivustolla. Komponentti sisältää koko tuoteperheen. Tuoteperheen helposti saatavilla olevia vakiotuotteita voidaan korostaa käyttöliittymässä.

Kehitystyön lisäksi hoidamme puolestasi sisällön julkaisun Tekla Warehouse -palveluun, ohjeistuksen ja ylläpidon. Ylläpitopalvelu sisältää käyttöanalyysin tuotteiden latauksista sekä teknisen tukipalvelun. Asiantuntijoidemme avulla sovelluksesi pysyvät ajan tasalla tietomallivaatimusten ja Tekla Structures -ohjelman versiopäivitysten kanssa.

Tekla Warehouse -palvelun kautta kasvatat yrityksesi ja tuotteiden kansainvälistä näkyvyyttä sekä laajennat tilauskantaa. Suunnittelijat voivat helposti lisätä yrityskohtaista sisältöä Tekla-malleihin. Käy lukemassa Sewatek Oy:n asiakastarina!

Paneelivalmistaja: Helpota suunnittelijoiden työtä tuoteosakohtaisilla asetuksilla

Omalla asetuspaketilla varmistat, että rakennesuunnittelijat löytävät paneelielementit ja saavat ne vaivattomasti suunnitelmiin. Buildpointin julkaisemalla Insulated Wall Panel Tool -työkalulla suunnittelija voi mallintaa seinäpaneelit Tekla Structuresissa. Työkalu on ladattavissa maksutta Tekla Warehouse -sivustolla.

Paneelinvalmistajille teemme työkalun sisälle omia tuoteosakohtaisia asetuksia, jotka sisältävät tietyt pinnoitteet, paksuudet ja materiaalit. Asetustiedoston avulla suunnittelija saa malliin automaattisesti oikeat tuotetiedot paneeleista. Valmiit asetukset nopeuttavat myös omaa työtä, jos suunnittelette paneelit itse.

Palveluumme kuuluu myös kuukausittainen raportti asetustiedoston lataajista maa- ja yritystasolla. Varmistamme, että tuotekomponentit ovat aina yhteensopivia uusien Tekla Structures -versioiden kanssa.

Paranna suunnittelun tuottavuutta ja automatisoi päivittäisiä rutiineja

Ohjelmistokehityspalvelumme kattavat suunnittelua avustavat sovellukset, Tekla Structures -ohjelmiston rajapinnat sekä asiakaskohtaiset uudet toiminnallisuudet. Tekla Open API™ ohjelmointirajapinnan avulla pystymme kehittämään työkaluja, joiden avulla lisäät suunnittelun tuottavuutta. Työkalut voivat olla mallinnusta tukevia tai piirustusten luontia edistäviä.

Aina kehitys ei ole järjestelmän koodausta, vaan osa tarpeista ja ratkaisuista voidaan toteuttaa hyödyntämällä ohjelman uusia toiminnallisuuksia tai määrittelemällä asetuksia Buildpointin asiantuntijatiimin avulla.

Ota yhteyttä

Elina Punkkinen

Elina Punkkinen

Asiakaspäällikkö

elina.punkkinen@buildpoint.fi

044 758 6181

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme