Autodesk Construction Cloud Build parantaa rakennustyömaan projektinhallintaa

Autodeskin Build on rakennustyömaan johdon työkalu käytännön toteutukseen ja projektinhallintaan. Build sisältää myös Autodesk Construction Cloudin perusosan, Autodesk Docsin, joka mahdollistaa tiedostojen jakamisen ja hallinnan projektin osapuolten välillä.

Build yhdistää kaiken suunnitelmista, tarkastuslistoista, aikataulusta ja kustannuksista yhdelle alustalle helpottaen projektin hallintaa merkittävästi. Kaikki projektin hallintaan ja ohjaukseen liittyvä tieto on mahdollista yhdistää toisiinsa, joka parantaa tilannekuvaa ja syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä. Mallin tarkastelussa tehty huomio voidaan suoraan liittää kustannusseurantaan tai kokouspöytäkirjaan, jolloin toisiinsa liittyviä tapahtumia ja dokumentteja on helppo seurata.

Selaimessa on myös mahdollista katsella ja kommentoida esim. IFC-, -Revit tai DW-tiedostoja, jolloin työmaa ei välttämättä enää tarvitse erillisiä ohjelmistoja suunnitelmien katselemiseen. Autodesk Buildin avulla on siis mahdollista säästää suoraan myös ohjelmistokustannuksissa projektin tehokkuuden paranemisen lisäksi.

Autodesk Construction Cloudin sisältämät ratkaisut sopivat sekä sisäiseen käyttöön yhdistämään yrityksen toiminnot samalle alustalle että laajempaan eri osapuolten väliseen työhön helpottamaan yhteistyöskentelyä.

Ota yhteyttä

Vincent Wiik

Vincent Wiik

Asiakaspäällikkö

vincent.wiik@buildpoint.fi

040 024 9698

Jaa

×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme