Vesiset-komponentit parvekevedenpoistoon on julkaistu Tekla Warehousessa

Suunnittelijat voivat ladata läpivientituotteet maksutta Tekla Structures -malleihin.

Vesiset Plus on uudis- ja saneerauskohteisiin tarkoitettu kotimainen parvekkeen sisäpuolinen vedenpoistojärjestelmä. Uniikin toimintaperiaatteen myötä vesi ei pääse jäätymään putkiin, joten järjestelmään ei tarvita lämmityskaapeleita. Rakennuttaja voi säästää jopa 50 % rakentamisen aikaisista kustannuksista, ja asukas säästää myöhemmin lämmityskuluissa.

Valikoimassa on myös ratkaisut parvekkeen ulkopuoliseen vedenpoistoon sekä heittäjäputket vesiuran kylkeen ja pohjaan. Kokonaisvaltaisen valikoiman ansiosta suunnittelija löytää kaiken parvekevedenpoistoon tarvittavan Vesiset-tuoteperheestä.

Vesiset-läpivientikappaleet on julkaistu Tekla Warehouse -sivustolle elementtisuunnittelijoiden saataville. Buildpointin tuottamista Tekla Structures -komponenteista löytyvät valmiina tuotekoot ja -numerot. Käyttöliittymän avulla on helppoa muuttaa tuotteen pystysuoraa sijaintia syvennyksen tai vesiuran mukaan.

Lataa komponentit Tekla Warehousesta

Haluatko omat tuotteesi suunnittelijoiden saataville Tekla Warehouseen? Tutustu kehityspalveluihimme!

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme