AGACADin työkalut tehostavat Autodesk Revit -suunnittelua

AGACAD-tuotteet ovat nyt Buildpointin asiakkaiden saatavilla. Arkance osti tietomallinnus- ja tiedonhallintateknologioita kehittävän AGACADin helmikuussa 2021.

AGACAD tarjoaa maailman suurimman valikoiman Autodesk Revit -lisäosia esimerkiksi puu-, metalli- ja betonielementtien suunnitteluun sekä tietomallien tiedonhallintaan. Revit on tietomallinnusohjelmisto arkkitehtuurin, talotekniikan ja rakennetekniikan 3D-suunnitteluun. AGACADin sovellukset tehostavat mallintamista Revitillä ja laajentavat ohjelmiston toiminnallisuuksia.

AGACAD on ollut vuodesta 2018 lähtien Autodeskin virallinen AEC Industry Partner. Nimike myönnetään luotettaville toimittajille, joiden kehittämät ratkaisut täydentävät Autodeskin omia alustoja ja palveluita.

Buildpointin valikoimassa on yli 30 erilaista lisäosaa Revitiin:

BIM Solutions – Tietomalliratkaisut Revit-suunnittelijoille

Valitse tarpeisiisi sopivat työkalut puu-, metalli- ja betonielementtisuunnitteluun, talotekniikkasuunnitteluun ja tiedonhallintaan.

Tutustu tuotteisiin AGACADin sivuilla

Tools4Revit – Johtavat Revit-laajennukset

Suunnittelua avustavat työkalut pohjautuvat ohjelmistokäyttäjien toiveisiin ympäri maailmaa, ja niitä hyödyntää yli 13 000 Revitin käyttäjää 130 maassa.

Tutustu tuotteisiin AGACADin sivuilla

Ota yhteyttä

Buildpoint myynti

Buildpoint myynti

sales@buildpoint.fi

    Jaa

    ×

    Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

    Tilaa uutiskirjeemme