Opiskele ohjelmistoja verkossa – ilmoittaudu kevään etäkoulutuksiin

Iso osa asiakkaistamme työskentelee tällä hetkellä etäyhteyksillä, joten aloitamme edulliset ohjelmistokoulutukset verkossa. Nyt on hyvä aika kasvattaa tai päivittää omaa osaamista. 

Etäosallistuminen onnistuu helposti nettiyhteyden välityksellä mistä vain. Tehokkaat verkkokoulutukset kestävät kaksi tuntia, ja niiden hinta on 140 euroa per henkilö (ALV 0%). Kouluttajina toimivat Buildpointin ohjelmistoasiantuntijat Elina Punkkinen, Simo Tarpila ja Joona Lehtinen.

Tulevat kurssit (päivitetty 24.4.2020)

Rakenna oma Solibri-koulutus! Yhdistä peruskurssiin samana päivänä järjestettävä Solibri määrälaskentakoulutus tai perjantain laadunvarmistuskoulutus, tai vaikka molemmat.

Solibrin perusteet
Torstaina 14.5.2020 klo 9-11

Tiivis verkkokurssi Solibrin ilmaisversion peruskäytöstä. Kurssi soveltuu käyttäjille, joille riittää analysoitujen yhdistelmämallien tarkastelu, 3D-mallien visuaalinen katselu ja perustyökalujen käyttö. Koulutuksessa käytetään maksutonta Solibri Anywhere -versiota, eikä kurssilla ei ole lähtövaatimuksia. 

Ilmoittaudu

Solibri määrälaskentakoulutus
Torstaina 14.5.2020 klo 13-15

Tiivis verkkokurssi määrälaskentaan Solibrilla. Kurssilla käydään läpi ja harjoitellaan määrälaskentatyökalujen sekä luokittelujen käyttöä. Kurssi soveltuu käyttäjille, jotka haluavat oppia ja syventää taitojaan Solibrin informaation talteenoton toiminnallisuuksia.

Ilmoittaudu

Solibri laadunvarmistuskoulutus
Perjantaina 15.5.2020 klo 9-11

Tiivis verkkokurssi tietomallien laadunvarmistamiseen Solibrilla. Kurssilla käydään läpi ja harjoitellaan tarkastustyökalujen sekä luokittelujen käyttöä. Kurssi soveltuu käyttäjille, jotka haluavat oppia ja syventää taitojaan Solibrin sääntöpohjaisesta tarkastamisesta sekä tietomallikoordinoinnissa.

Ilmoittaudu


Bluebeam määrälaskennan perusteet
Perjantaina 15.5.2020 klo 13-15

Tiivis verkkokurssi määrälaskentaan Bluebeamilla. Kurssilla käydään läpi ja harjoitellaan määrälaskentatyökalujen sekä dokumenttivertailun käyttöä. Kurssi soveltuu käyttäjille, jotka haluavat oppia ja syventää taitojaan Bluebeamin käytöstä suunnitelmamuutosten hallinnassa ja määrälaskennassa. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia.

Ilmoittaudu


Tekla Structures Organizer -koulutus
Tiistaina 28.4.2020 klo 12-14

Organizer on hyödyllinen Tekla Structuresin työkalu, jonka avulla esimerkiksi tiedonhaku mallista, raporttien ajo sekä mallin tarkastaminen onnistuu kätevästi. Tällä kurssilla opit Organizerin käytön ja hyödyntämään sitä päivittäisessä työssä. Osaamisvaatimuksena on peruskäsitys Tekla Structures -mallista.

Ilmoittaudu


Trimble Connect -käyttöönottokoulutus
Keskiviikkona 29.4.2020 klo 9-11

Trimble Connect -käyttöönottokoulutus on kahden tunnin verkkokoulutus, joka antaa pääkäyttäjälle valmiudet projektin perustamiseen sekä Trimble Connectin käytön aloittamiseen. Kurssilla lähdetään liikkeelle Trimble Connectin perustoiminnoista, joten kurssilla ei ole lähtövaatimuksia.

Ilmoittaudu


Ajantasaiset tiedot koulutuksista löydät aina tapahtumakalenteristamme.

Eikö yllä olevista löytynyt sopivaa? Tutustu koulutusvalikoimaamme ja pyydä tarjous räätälöidystä verkkokurssista!

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme