Buildpoint on nyt Trimblen sertifioitu koulutuskumppani


Buildpointin ohjelmistoasiantuntija Elina Punkkinen ja Trimblen myynti- ja markkinointipäällikkö Sabina Housh-Kaanela.

Buildpoint alkaa tuottaa Tekla Structures -ohjelmistokoulutuksia.

Buildpoint Oy ja Trimble Solutions Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Tekla Structures -koulutusten tuottamisesta Suomessa. Buildpointin erityisosaamista ovat Tekla Structures -pääkäyttäjäkoulutukset ja konsultaatiot sekä erikoiskoulutukset. Koulutusten laatu on Trimblen auditoimaa. 

– Koulutusyhteistyön avulla pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakaskuntamme toiveisiin laajemmista ja räätälöidymmistä Tekla Structures -koulutuksista. Buildpoint on tähän oiva kumppani, sanoo myynti- ja markkinointipäällikkö Sabina Housh-Kaanela Trimbleltä.

Buildpoint on ollut jo syksystä 2018 lähtien valtuutettu Tekla Structures -palveluntuottaja

– Nyt alkava koulutuskumppanuus vahvistaa palvelutarjontaamme Tekla Structures -ohjelmistoasiakkaille. Yhteistyö Trimblen kanssa mahdollistaa yksilöidyt koulutukset asiakkaan käytössä olevan ohjelmiston asetusten ja tarpeiden mukaan, sanoo Buildpointin ohjelmistoasiantuntija Elina Punkkinen.

Yrityksen omien asiantuntijoiden aika on usein järkevintä kohdistaa tuottavaan työhön, joten uuden opettelu, toimintatapojen ja etenkin työkalujen asetusten hiominen saattavat jäädä taka-alalle.

– Kuitenkin juuri osaamisen kehittäminen tuo tuottavuutta työskentelyyn, ja kouluttautuminen on siinä avainasemassa. Me haluamme auttaa joustavasti kaiken kokoisia yrityksiä työkalujen käyttöönotossa, Elina Punkkinen toteaa.

Koulutusten lisäksi Buildpoint tarjoaa Tekla Structures -ohjelmistoasiakkaille myös käyttöönotto- ja pääkäyttäjäpalveluita.

Tekla Structures on edistyksellinen BIM-ohjelmisto kaikkien rakenteiden rakennettavan tarkkaan tietomallinnukseen. Ohjelmistolla luodut mallit sisältävät sen tarkan, luotettavan ja yksityiskohtaisen tiedon, jota tarvitaan onnistuneeseen rakentamisen tietomallinnukseen ja toteutukseen.

Ota yhteyttä

Elina Punkkinen

Elina Punkkinen

Asiakaspäällikkö

elina.punkkinen@buildpoint.fi

044 758 6181

Jaa

×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme