Elina Punkkinen Buildpointin ohjelmistoasiantuntijaksi

Buildpointin ohjelmistoasiantuntijana on aloittanut Elina Punkkinen. Viiden Lähi-idässä vietetyn vuoden jälkeen Buildpoint ja sen kotipaikka Espoo houkuttelivat Tekla Structures -asiantuntijan palaamaan kotikonnuilleen.

– Työskentelin Trimblen toimistolla Dubaissa pre-sales -tehtävissä ja teknisenä konsulttina. Käytännössä työ oli Tekla Structuresin esittelemistä uusille asiakkaille, ohjelmiston kouluttamista sekä implementointeja Lähi-idän alueella, Elina Punkkinen kertoo.

Ennen Trimblen työtehtäviä Punkkinen työskenteli rakennesuunnittelijana A-Insinööreillä Espoossa. Elinan rekrytointi on komea loikkaus kohti Buildpointin tavoittelemaa asiantuntijaorganisaatiota.

– Elinalla on juuri oikeanlaista osaamista Tekla Structures -ohjelmistosta, ja hän hallitsee sekä teknisen puolen että asiakasrajapinnassa toimimisen. Hän astuukin meillä keskeiseen rooliin uuden Tekla Structures -palveluliiketoiminnan rakentamisessa, sanoo Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell.

Hyvät uranäkymät motivoivat

Elina Punkkinen on Tekla Structures -erikoisosaamisensa lisäksi perehtynyt muihinkin Trimblen tuoteperheestä tuttuihin ohjelmistoihin, kuten yhteiskäyttöalusta Trimble Connectiin. Buildpointilla hänen työtehtäviinsä kuuluvat muun muassa ohjelmistojen käyttöönotot, pääkäyttäjäpalvelu ja asiakkaiden kouluttaminen.

– Buildpoint tuntui sopivalta työnantajalta, sillä haasteet ja hyvät uranäkymät motivoivat minua. Täällä pääsen kehittämään yrityksen toimintaa, verkostoitumaan ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös haasteellisiin projektijohto- ja esimiestehtäviin. Lisäksi edut ja palkkaus ovat kilpailukykyisiä, Elina sanoo.

Buildpoint kuuluu Point Group -konserniin, jonka yrityksissä on Elinan mukaan hyvä tekemisen meininki ja mukavia ihmisiä. Työt oli helppo aloittaa, kun työvälineet odottivat työpisteellä, ja uuden tulokkaan perehdytys oli suunnitelmallista.

– Suomessa oli muitakin mielenkiintoisia työpaikkoja avoimena muun muassa suunnittelu- ja konsulttitoimistoissa. Buildpoint on kuitenkin uusi ja mielenkiintoinen ohjelmistotoimija, jossa nämä molemmat maailmat yhdistyvät, Elina Punkkinen summaa.

Tutustu Point Groupin avoimiin työpaikkoihin >>

Ota yhteyttä

Elina Punkkinen

Elina Punkkinen

Asiakaspäällikkö

elina.punkkinen@buildpoint.fi

044 758 6181

Jaa

×

Kiinnostaako rakennusalan tuoreimmat kuulumiset?

Tilaa uutiskirjeemme